НАБУ та САП призупинили слідство в справі Тамразова

Читать на русском
Столичний райсуд розгляне скаргу захисту на рішення антикорупційних правоохоронних органів про зупинення слідства у справі екс-посадовця держкомпанії.
Олексій Тамразов

Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура призупинили слідство у кримінальному провадженні за підозрою власника видання Insider Олексія Тамразова у пропозиції неправомірної вигоди прокурору Генеральної прокуратури України.

Про це йдеться в ухвалі слідчого судді Солом'янського районного суду міста Києва Максима Вишняка від 26 квітня, повідомляє «Слово і Діло».

Як вказується в рішенні, детектив НАБУ 3 квітня виніс постанову про призупинення слідства у справі Тамразова. У зв'язку з цим адвокат власника Insider подав скаргу на постанову детектива. Вивчивши матеріали, суддя Вишняк відкрив провадження за скаргою і призначив її до розгляду на 13 червня.

Нагадаємо, адвокат Тамразова хотів відвести прокурора САП Андрія Перова. Раніше захисник власника видання Insider заявляв, що хабарницька справа його клієнта починалася з іншої фабули.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: