Президент призначив свого представника з питань Криму

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський призначив Антона Кориневича постійним представником президента України в Автономній Республіці Крим.

Президент Володимир Зеленський призначив Антона Кориневича постійним представником президента України в Автономній Республіці Крим.

Як пише «Слово і Діло», відповідний указ від 25 червня оприлюднений на сайті голови держави.

Перший місяць роботи президента: як Зеленський виконує обіцянкиПонад два десятки нових обіцянок дав шостий президент України протягом першого місяця роботи. Три обіцянки Зеленський виконав, п’ять – провалив.

Зазначимо, що Антон Олександрович Кориневич є українським юристом-міжнародником, кандидатом юридичних наук, доцентом.

Він працював заступником директора Інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Кориневич є фахівцем з міжнародного гуманітарного та міжнародного кримінального права. З 2014 року його активно залучали як експерта до роботи правоохоронних органів України, міжнародних організацій, неурядових правозахисних організацій, робочих груп із питань Криму та Донбасу.

Є розробником нормативно-правових актів, пов’язаних з окупацією Криму та збройним конфліктом на Донбасі, в тому числі законопроекту №9438 про належну криміналізацію міжнародних злочинів.

Нагадаємо, до дня вступу на посаду Зеленський дав сотню обіцянок, які «Слово і Діло зафіксувало й виконання яких продовжує відстежувати. Сьогодні пропонуємо подивитись, як шостий президент працював у свій перший місяць каденції: скільки нових обіцянок дав, скільки обіцянок виконав, а скільки – провалив.

Також соціологи оцінили рівень довіри до президента Зеленського.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: