В Україні розпочнуться українсько-американські навчання «Сі Бриз-2019»

Читать на русском
У липні в Україні розпочнуться українсько-американські навчання Сі Бриз-2019. Заплановані артилерійські стрільби, висадки оглядових груп, а також удосконалення взаємодії спецпідрозділів.

1 липня в Україні розпочнуться українсько-американські навчання «Сі Бриз-2019».

Як пише «Слово і Діло», цього разу крім дій на морі, суші, повітрі та під водою, вперше відпрацюють річковий елемент, повідомляє Державна прикордонна служба України.

Військові навчання-2019: де братимуть участь Збройні сили УкраїниВ Україні в цьому році пройдуть п'ять багатонаціональних військових навчань, в тому числі Сі Бріз і Репід Трайдент.

Для сил Морської охорони ДПСУ легенда навчань буде така: ворожі елементи намагаються заблокувати вихід до моря із річки Дунай, а корабельно-катерний склад Морської охорони має супроводжувати цивільні транспортні судна через гирло Дунаю до Чорного моря.

Начальник Регіонального управління морської охорони Олег Костур зауважив, що цього року запропоновано ширший компонент морської охорони.

У морському компоненті в ході навчань заплановані артилерійські стрільби, висадки оглядових груп, а також удосконалення взаємодії спеціальних підрозділів.

У спеціалізованих водолазних тренінгах вперше візьмуть участь представники прикордонного підрозділу «ДОЗОР», які мають відповідну спеціалізацію.

Як відомо, навчання відбуватимуться в Одеській, Миколаївській та Херсонській областях та в північно-західній частині Чорного моря.

Нагадаємо, «Слово і Діло» розбиралося, в яких маневрах візьмуть участь ЗСУ, а які відбудуться на нашій території.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: