Уся Полтава ризикує залишитися без водопостачання

Читать на русском
Полтаваобленерго повідомляє, що неодноразово попереджало боржника про припинення енергопостачання, однак водоканал як і раніше не погашає заборгованість.

АТ «Полтаваобленерго» в понеділок, 24 червня, знеструмила 4-й водозабір комунального підприємства «Полтававодоканал», а також почала відключення від енергопостачання інших об'єктів водоканалу.

Як повідомляється на сайті «Полтававодоканалу», через це виникла загроза припинення водопостачання всієї Полтави, пише «Слово і Діло».

За повідомленням «Полтаваобленерго», «Полтававодоканал» заборгував за послуги енергопостачання понад 320 млн грн. «Полтаваобленерго» повідомляє, що неодноразово попереджало боржника про припинення енергопостачання, однак водоканал як і раніше не погашає заборгованість.

Обленерго також підкреслює, що пропонувало водоканалу відключити від енергопостачання його не зв'язані із водопостачанням та водовідведенням об'єкти, але керівництво водоканалу відмовилося від цієї пропозиції.

«Відповідно до вимог чинного законодавства, всю відповідальність за ситуацію, що склалася несе боржник, тобто КП «Полтававодоканал», - підкреслює «Полтаваобленерго».

Раніше в Білій Церкві рішенням комісії з питань техногенно-екологічної безпеки було відновлене водопостачання після витоку хімікатів у річку Рось.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: