У Торецьку відновили водопостачання

Читать на русском
У місто Торецьк Донецької області почала надходити вода на водопровідний вузол в обсязі близько 500 кубічних метрів на годину.

У місто Торецьк Донецької області почала надходити вода на водопровідний вузол в обсязі близько 500 кубічних метрів на годину.

Про це напередодні ввечері повідомив голова військово-цивільної адміністрації Торецька Ярослав Руденко на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

«Зараз вода до міста надходить близько 500 кубічних метрів на годину, що недостатньо для швидкого наповнення резервуару. Паралельно з його наповненням почали обпресовувати водопровід, що живить забалочну частина міста (для повної опресування «Забалки» потрібно до трьох діб)», - написав він.

За словами Руденка, по інших районах міста подача води мала початися о 5:00 понеділка. Голова міста також зазначив, що ремонтні роботи на водогоні Горлівка-Торецьк здійснювалися в тому числі з бетонуванням, тому було знижено тиск подачі води із водопроводу, щоб не пошкодити його.

Повне опресовування окремих районів і селищ триватиме дві-три доби.

Минулого тижня стало відомо, що в Торецьку видають по 40 літрів води. Пізніше повідомлялося, що Торецьк та ще три населених пункти залишилися без води.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: