Суд розблокував конкурс на голову Державної митної служби

Читать на русском
Шостий апеляційний адміністративний суд відновила дію розпорядження Кабінету міністрів про проведення конкурсу на посаду голови Державної митної служби.

Шостий апеляційний адміністративний суд відновила дію розпорядження Кабінету міністрів про проведення конкурсу на посаду голови Державної митної служби.

Як пише «Слово і Дліо», про це повідомляє прес-служба Міністерства фінансів.

ДФС розділили на митну та податкову служби. Що це змінить?Кабмін затвердив положення про податкову та митну служби. Про доцільність поділу ДФС поговорили з експертами.

За даними прес-служби, підставою такого рішення стало недоведення позивачами наявності підстав для його призупинення.

«Перепони для продовження відбору кандидата на посаду голови Державної митної служби усунено. Наступний крок - Національне агентство України з питань державної служби має зібратися і ухвалити рішення про подальший перебіг процедури», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, на початку березня уряд схвалив запуск розподілу Державної фіскальної служби на Державну митну службу і Державну податкову служу. За результатами конкурсу головою Державної податкової служби було призначено Сергія Верланова.

17 квітня Окружний адміністративний суд міста Києва зупинив дію розпорядження Кабінету міністрів про оголошення конкурсу на посаду голови Державної митної служби. Прем'єр-міністр Володимир Гройсман назвав зазначене рішення суду корупційною змовою.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: