Нефьодов спростував своє призначення головою митниці

Читать на русском
Нефьодов заявив, що інформація про його призначення головою Державної митної служби не відповідає дійсності.

Перший заступник міністра економрозвитку і торгівлі Максим Нефьодов заявив, що інформація про його призначення головою Державної митної служби не відповідає дійсності.

Як пише «Слово і Діло», про це він написав у Facebook.

ДФС розділили на митну та податкову служби. Що це змінить?Кабмін затвердив положення про податкову та митну служби. Про доцільність поділу ДФС поговорили з експертами.

«Інформація про те, хто перемі, це якесь непорозуміння. Результати будуть за тиждень, потім ще час на оскарження результатів», - заявив він.

Нефьодов розповів, що здав комп'ютерні тести на знання законодавства, ситуативні завдання з розвитку митниці та ситуативне завдання по загальним управлінським якостям.

На цю посаду залишилося лише три кандидати, включаючи Нефьодова. Наступний етап відбудеться наступного тижня, під час нього потрібно буде презентувати стратегію змін і пройти співбесіду.

Нагадаємо, Кабінет міністрів оголосив конкурс на посади голів податкової та митної служб.

Раніше ЗМІ писали, що перший заступник міністра економрозвитку і торгівлі Максим Нефьодов за результатами конкурсу буде призначений на посаду голови Державної митної служби.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: