Стали відомі подробиці обшуків у МОЗ

Читать на русском
Державне бюро розслідувань підозрює посадових осіб Міністерства охорони здоров'я України в привласненні бюджетних коштів у особливо великих розмірах.

Державне бюро розслідувань підозрює посадових осіб Міністерства охорони здоров'я України в привласненні бюджетних коштів у особливо великих розмірах.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Facebook першої заступниці директора ДБР Ольги Варченко, яка прокоментувала обшуки, що тривають у МОЗ.

«Так, дійсно Державним бюро розслідувань проводяться обшуки в Міністерстві охорони здоров'я та ДП «Державний будівельний центр МОЗ України» в рамках проведення досудового розслідування у кримінальному провадженні», - написала вона.

Варченко також розповіла подробиці справи, по якій проводяться обшуки в Міністерстві охорони здоров'я.

«Досудовим розслідуванням встановлено, що посадові особи Міністерства охорони здоров'я України, діючи за попередньою змовою зі службовими особами ДП «ДБЦ МОЗ України» та посадовими особами приватних підприємств, привласнили бюджетні кошти в особливо великих розмірах шляхом зловживання своїм службовим становищем. Кошти були виділені урядом на реалізацію державного інвестиційного проекту «Реконструкція та розширення Національного інституту раку по вул. Ломоносова, 33/43 у Голосіївському районі міста Києва», - пояснила Ольга Варченко.

За її словами, наразі досудове розслідування триває.

Також нагадаємо, в справі Гандзюк проводять 13 обшуків.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: