Справа Гандзюк: обшуки в ексзаступника голови Херсонської ОДА – відео

Читать на русском
У будинку та офісі екс-заступника голови Херсонської ОДА Євгена Рищука проводять обшуки працівники СБУ.

У будинку та офісі екс-заступника голови Херсонської ОДА Євгена Рищука проводять обшуки працівники СБУ.

Як інформує «Слово і Діло», про це написала журналіст Мар'яна П'єцух у Facebook.

У Рищука дома обыскСергей Никитенко

Рищук також розповів ЗМІ про обшуки: «Я наразі перебуваю в Києві, мені повідомили, що вдома та в офісі відбуваються обшуки СБУ в справі Катерини Гандзюк».

Окрім цього, він учергове заявив, що не має стосунку до вбивства, але його прізвище вже півроку називають серед імовірних замовників вбивства.

Нагадаємо, 6 червня Покровський райсуд Дніпропетровської області затвердив угоду зі слідством обвинувачених у нападі на громадську діячку Катерину Гандзюк і призначив їм покарання. Координатора нападу на Гандзюк Сергія Торбіна засудили до 6 років і 6 місяців позбавлення волі, а безпосереднього нападника Микиту Грабчука – до 6 років в'язниці. Володимир Васянович та В’ячеслав Вишневський отримали вирок – 4 роки ув’язнення, Віктор Горбунов – 3 роки.

Обвинувачених зобов’язали сплатити 50 тис. грн на покриття судових витрат. Вирок набуде чинності після того, як спливе 30-денний термін на його оскарження. До того часу всі засуджені надалі перебуватимуть під вартою.

У травні поліція затримала 5 підозрюваних у нападі на Гандзюк. Це В'ячеслав Вишневський, Віктор Горбунов, Володимир Васянович, Сергій Торбін і Микита Грабчук.

1 липня 2018 року у Херсоні біля під'їзду чоловік вилив на Катерину Гандзюк кислоту. Вона потрапила до реанімаційного відділення із сильними опіками, а за 2 місяці померла в лікарні після багатьох операцій.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: