За фактом загибелі нардепа Тимчука відкрили кримінальне провадження

Читать на русском
Зі свого боку начальник столичної Нацполіції підкреслив, що огляд місця події, тіла та інше - це копітка робота.

За фактом смерті народного депутата Дмитра Тимчука поліція відкрила кримінальне провадження за статтею «Умисне вбивство».

Про це повідомив голова Національної поліції Сергій Князєв, передає прес-служба відомства, пише «Слово і Діло».

Він уточнив, що повідомлення про загибель надійшло сьогодні о 12:15. Відкрито кримінальне провадження за ст. 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство).

За словами глави Нацполіції, попередньо у загиблого вогнепальне поранення голови.

«Скільки було пострілів, не можу відповісти: експерти оглядають. Є ряд робочих версій, серед яких, можливо, нещасний випадок, необережне поводження з вогнепальною зброєю. Також розглядаємо версії кримінального характеру. Є громадянка, яка перебувала із ним у квартирі і яка зараз дає свідчення. Збираємо свідчення сусідів. Чи була порушена обстановка в квартирі - оглядаємо», - повідомив Князєв.

Він додав, що вся інша інформація буде надана пізніше, коли поліцейські закінчать огляд місця події.

«На даний час працює слідчо-оперативна група поліції Києва, на місці перебуває голова столичної поліції Андрій Крищенко. Зараз на місце події для процесуальної координації прибуде керівництво прокуратури міста. Підтверджуємо факт смерті народного депутата», - повідомив Князєв.

Зі свого боку начальник столичної Нацполіції підкреслив, що огляд місця події, тіла та інше - це копітка робота. До їхнього завершення відомство не може повідомити більше офіційної інформації.

Раніше в поліції назвали версії загибелі Тимчука.

Також нагадаємо, в середу стало відомо про загибель Дмитра Тимчука. Його колега по фракції Антон Геращенко повідомив, що за попередніми даними, Тимчук випадково застрелився при чищенні нагородної зброї у власному будинку. Про те, що сталося повідомила дружина Тимчука.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: