Путін зайняв вичікувальну позицію щодо Зеленського – Пєсков

Читать на русском
Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що Кремль займає вичікувальну позицію щодо українського глави держави Володимира Зеленського.

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що Кремль займає вичікувальну позицію щодо українського глави держави Володимира Зеленського, оскільки до цих пір немає розуміння, якими будуть підходи нового президента до основних питань порядку денного.

Зустріч Трампа та Путіна: чи варто побоюватися «великої угоди»Президент США Дональд Трамп заявив, що планує зустрітися з президентом Росії Володимиром Путіним на полях саміту G20 в Осаці.

Про це Пєсков повідомив в ефірі одного з телеканалів, пише «Слово і Діло».

«У цілому підхід позитивний і очікування стриманого оптимізму є, але чіткої ясності, що ж буде відбуватися в Києві, поки, на жаль, немає ні у кого», - сказав Пєсков.

Відзначимо, що Путін не привітав Зеленського з перемогою у другому турі президентських виборів в Україні. Як пояснив тоді Пєсков, «Кремль буде вітати президента Зеленського із першими успіхами в справі врегулювання конфлікту на південному сході України, а також із першими успіхами в справі нормалізації російсько-українських відносин».

Раніше Путін розповів, якими будуть відносини РФ і України.

Також нагадаємо, в Кремлі заявили, що Путін поки що не планує контактувати із Зеленським.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: