Пєсков прокоментував звинувачення Microsoft

Читать на русском
У Кремлі не розуміють, на підставі яких фактів будуються звинувачення про причетність Росії до спроб втручання в американські вибори.

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков назвав безпідставними заяви компанії Microsoft про спроби російського втручання в американські вибори.

Як пише «Слово і Діло», про це у вівторок, 21 серпня, повідомляє РІА Новости.

За його словами, ці заяви не підкріплені жодними фактами.

«Ми не знаємо, про яких хакерів йдеться, ми не знаємо, в чому полягає вплив на виборах. З Америки ми чуємо підтвердження про те, що ніякого впливу на виборах не було. Про кого саме йдеться, що є доказами, і на підставі чого робляться висновки ось такої категорії, ми не розуміємо. Такі дані відсутні», - сказав Пєсков.

Він зазначив, що в Кремлі, як і раніше, немає розуміння, на основі чого будуються серйозні звинувачення: «Що за Fancy bear, при чому тут військова розвідка російська".

Нагадаємо, американська компанія Microsoft заявила, що її фахівці зафіксували спроби Росії вплинути на майбутні в листопаді вибори в Конгрес США.

Раніше у Вашингтоні заявили, що в майбутні вибори можуть втрутитися чотири країни – Росія, Китай, Іран і Північна Корея.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: