Президент анонсував інвестиційні вливання в інфраструктуру Донбасу

Читать на русском
Зеленський анонсував реформаторські законопроекти, які сприятимуть розвитку малого та середнього бізнесу, а також інвестиційні вливання в інфраструктуру Донбасу.

Президент України Володимир Зеленський анонсував «реформаторські законопроекти, які сприятимуть розвитку малого та середнього бізнесу», а також інвестиційні вливання в інфраструктуру Донбасу.

Як пише «Слово і Діло», про це глава держави заявив 15 червня під час робочого візиту до Донецької області, повідомляє прес-служба президента.

Динаміка міграції в Україні: де зареєстровано найбільше переселенцівКількість зареєстрованих переселенців з окупованих територій збільшилася на 47 тисяч осіб. Більшість із них переїхали до східних областей та Києва.

«Малий і середній бізнес – це кров для організму країни. Що може зробити влада? Влада може не заважати і лише допомагати», – заявив він.

Зеленський зазначив, що нині готуються реформаторські законопроекти, які сприятимуть розвитку малого та середнього бізнесу.

«Найближчим часом будуть інвестиційні вливання в інфраструктуру Донбасу. Я говорю про це з усіма іноземними інвесторами», – зазначив президент.

Також Зеленський наголосив на важливості реформи правоохоронних органів.

«Головна мета – «держава у смартфоні», щоб мінімізувати спілкування бізнесу з чиновниками», – підкреслив він.

Нагадаємо, у травні Зеленський здійснив першу робочу поїздку до Луганської області, де оглянув позиції військових у Станиці Луганській і Щасті.

Також радник президента США Донадьда Трампа з питань національної безпеки Джон Болтон розповів, що обрання президентом України Володимира Зеленського створює нові можливості для досягнення миру на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: