Обрання Зеленського створює нову можливість для миру на Донбасі – радник Трампа

Читать на русском
Обрання президентом України Володимира Зеленського створює нові можливості для досягнення миру на Донбасі.

Обрання президентом України Володимира Зеленського створює нові можливості для досягнення миру на Донбасі.

Як пише «Слово і Діло», про це заявив радник президента США Донадьда Трампа з питань національної безпеки Джон Болтон після зустрічі із спецпредставником США з питань України Куртом Волкером. Болтон вважає досягнення миру на Донбасі - важливим кроком у налагодженні відносин Вашингтона з Кремлем.

Зустріч Трампа та Путіна: чи варто побоюватися «великої угоди»Президент США Дональд Трамп заявив, що планує зустрітися з президентом Росії Володимиром Путіним на полях саміту G20 в Осаці.

«Представник Волкер і я зустрілися сьогодні, щоб обговорити переговори з України, та погодилися, що обрання президента Зеленського створює нову можливість для досягнення миру на Донбасі - ключового кроку для налагодження відносин США і Росії», - заявив він.

Водночас Болтон підкреслив, що важливо, щоб Росія зробила свій внесок у вирішення ситуації на Донбасі та брала участь у цьому серйозно.

Нагадаємо, посол України у Вашингтоні Валерій Чалий заявив, що візит президента України Володимира Зеленського до США та його зустріч із Дональдом Трампом можлива після дострокових парламентських виборів в Україні, можливо вже в серпні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: