Визначено, хто став заступником керівника апарату Вищого антикорупційного суду

Читать на русском
14 червня 2019 року відбулося засідання Комісії з питань вищого корпусу державної служби в системі правосуддя.

14 червня 2019 року відбулося засідання Комісії з питань вищого корпусу державної служби в системі правосуддя, під час якого затверджено результати перевірки рівня володіння іноземними мовами, проведено тестування на знання законодавства, розв’язання ситуаційних завдань та співбесіду з кандидатами на зайняття посади державної служби категорії «А» в системі правосуддя – заступника керівника апарату Вищого антикорупційного суду.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на офіційний сайт Вищої ради правосуддя.

У засіданні Комісії з питань вищого корпусу державної служби в системі правосуддя взяли участь головуючий на засіданні Суховий В.Г., члени Комісії Матвійчук В.В., Моніч Б.С., Гребенюк Т.Д., Голубицький С.С., Стародуб О.П.

Участь у перевірці рівня володіння іноземною мовою взяли чотири кандидати: Бондарев Олексій Борисович, Квітченко Яна Олегівна, Літвінова Оксана Іванівна, Марченко Тетяна Іванівна.

Так, за результатами цієї перевірки кандидати Бондарев Олексій Борисович та Літвінова Оксана Іванівна вважаються такими, що володіють як кандидати на зайняття вакантної посади державної служби категорії «А» в системі правосуддя – заступника керівника апарату Вищого антикорупційного суду іноземною мовою, яка є однією з офіційних мов Ради Європи.

Документи кандидата Бондарева О.Б. були визнані такими, що не відповідають умовам проведення конкурсу. До проходження етапу тестування на знання законодавства допущено одного кандидата – Літвінову Оксану Іванівну, яке вона успішно пройшла.

Відповідно до рішення Комісії та за згодою кандидата Літвінової О.І. ухвалено провести 14 червня 2019 року наступні етапи конкурсу – розв’язання ситуаційних завдань та співбесіду. Після перевірки членами Комісії результатів вирішення ситуаційних завдань рішенням Комісії Літвінова О.І. допущена до співбесіди.

Під час співбесіди члени Комісії перевіряли професійні знання кандидата та її відповідність вимогам до професійної компетентності, які не було перевірено на попередніх етапах конкурсу, зокрема знання законодавства та управління змінами.

Згідно з рішенням Комісії переможцем конкурсу на посаду заступника керівника апарату Вищого антикорупційного суду визначено Літвінову Оксану Іванівну.

Також Комісія розглянула питання щодо видачі довіреності на представлення інтересів Комісії з питань вищого корпусу державної служби в системі правосуддя у судах та вирішила видати довіреність на ведення справ у судах за участю Комісії начальнику правового управління секретаріату Вищої ради правосуддя Пархацькій Т.М. та головному спеціалісту відділу представництва інтересів Вищої ради правосуддя в судах правового управління секретаріату Вищої ради правосуддя Склярук Ю.В.

Раніше Зеленський зустрівся з головою Антикорупційного суду.

Також нагадаємо, визначена дата початку роботи Антикорупційного суду.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: