«Право на владу»: партійні списки на дострокові парламентські вибори

Читать на русском
Сьогодні о 22.30 на каналі 1+1 в програмі Право на владу ведучі та експерти говоритимуть про партійні списки, які оголосили партії, що підуть на дострокові парламентські вибори.
Слово і Діло

Цього четверга, 13 червня, у новому ефірі суспільно-політичного ток-шоу «Право на владу» вивчатимуть списки кандидатів, з якими партії йдуть на парламентські вибори. Фейсконтроль для кандидатів у народні депутати ведучі Наталія Мосейчук та Сергій Іванов влаштують разом з авторитетними українськими журналістами.

До розмови приєднаються шеф-редактор інтернет-видання LB.ua Соня Кошкіна та головний редактор інтернет-порталу «РБК-Україна» Сергій Щербина, співзасновниця Telegram-каналу The Newsroom Тетяна Ніколаєнко.

Також до студії запрошені: лідер партії ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко, голова партії «Слуга народу» Дмитро Разумков, лідер партії «Голос» Святослав Вакарчук, лідер партії «Об’єднання «Самопоміч» Андрій Садовий, лідер партії «Українська стратегія Гройсмана» Володимир Гройсман, п’ятий номер у списку партії «Європейська солідарність» Софія Федина, лідер партії «Наші», перший номер у списку «Опозиційного блоку» Євген Мураєв та інші.

Сьогодні о 22.30 на каналі 1+1.

Традиційно в режимі онлайн «Слово і Діло» допомагатиме команді «Право на владу» здійснювати фактчекінг слів гостей ефіру: перевіряти, чи правдиві їхні висловлювання.

Нагадаємо, за правилами нового сезону співведучий ток-шоу Сергій Іванов може перервати дискусію, натиснувши на «кнопку брехні». Це свідчить про те, що слова політика розходяться з його діями або із загальновідомими фактами.

Нагадаємо, ми писали, як виконують обіцянки нардепи зі списку партії «Опозиційний блок».

Про списочну лихоманку та як партії боротимуться за довіру виборців, читайте в колонці Олександра Радчука.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: