ДТП з поліцейським у Конотопі: дитину прооперували

Читать на русском
Хлопчику, якого на службовому автомобілі збив начальник поліції міста, видалили селезінку.

Дитина, яку збила машина начальника поліції Конотопа, перебуває в стабільному стані після операції.

Про це у Facebook повідомив мер міста Артем Семеніхін.

«Стан хлопчика, якого збила машина начальника поліції Конотопа, стабільний. Операція завершена. Довелося видалити селезінку. Зараз роблять КТ головного мозку фахівці з міста Суми», - розповів він у відеозверненні.

Тим часом, полтавське відділення Держбюро розслідувань відкрило кримінальну справу.

За попередньою інформацією, інспектор сектора реагування патрульної поліції Конотопа, керуючи службовим автомобілем, скоїв наїзд на 10-річного хлопчика, який переходив дорогу по пішохідному переходу в районі вулиці Успенської-Троїцької.

Інспектора сектору реагування патрульної поліції затримали. Тривають слідчі дії.

Як повідомлялося, напередодні в Конотопі поліцейський автомобіль скоїв наїзд на десятирічну дитину. Спочатку в прес-службі поліції вказали, що хлопчик перебігав дорогу в забороненому місці, однак пізніше цю інформацію видалили.

Начальника Конотопського відділення поліції відсторонили від виконання службових обов'язків на період проведення службової перевірки.

Як відомо, 1 червня п'ятирічний хлопчик з Переяслав-Хмельницького потрапив в реанімацію з пораненням голови, яке він отримав у дворі за місцем проживання. 3 червня хлопчик помер.

Двох поліцейських, підозрюваних у причетності до вбивства дитини з Переяслав-Хмельницького звільнили зі служби. Слідство триває.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: