Князєв назвав кількість поновлених після переатестації поліцейських

Читать на русском
Після переатестації в органах Національної поліції поновилось понад 3 тисяч працівників, заявив голова Національної поліції Сергій Князєв.

Після переатестації в органах Національної поліції поновилось понад 3 тисяч працівників.

Як пише «Слово і Діло», про це заявив голова Національної поліції Сергій Князєв в ефірі «Право на владу», передає кореспондент РБК-Україна.

Він розповів, що під час створення Національної поліції атестаційними комісіями було звільнено з органів внутрішніх справ 4 700 працівників з формулюванням «не відповідає займаній посаді, неможливо працювати в поліції».

«Нажаль, я хочу констатувати, що трошки більше 3 тисячі 100 поновились в Національній поліції за рішеннями окружних адміністративних судів. Ми також були вимушені виплатити грошову компенсацію за вимушений прогул», - заявив Князєв.

Нагадаємо, один з підозрюваних у вбивстві дитини поліцейський був звільнений з правоохоронних органів за службову невідповідність у 2015 році, однак згодом поновився через суд.

5 червня Комітет Верховної ради рекомендував міністру МВС Арсену Авакову та голові Національної поліції Сергію Князєву провести переатестацію співробітників поліції. За відповідне рішення проголосували члени комітету під час засідання з питання ситуації з розслідуванням вбивства 5-річного хлопчика у Переяслав-Хмельницькому Київської області.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: