Зеленський провів закриту зустріч із ЗМІ

Читать на русском
Зеленський провів закриту зустріч з представниками українських ЗМІ. Про це повідомляють присутні на зустрічі журналісти в соцмережах.

Президент Володимир Зеленський провів закриту зустріч з представниками українських ЗМІ. Про це повідомляють присутні на зустрічі журналісти в соцмережах.

Як пише «Слово і Діло», вони пишуть, що кожен з учасників отримав індивідуальне запрошення, а сама зустрічі не анонсувалася для широкої публіки.

«Слуга народу»: в чому проблема та яким буде відбір кандидатівУ партії Слуга народу визначилися з лідером і говорять, що кандидати мають пройти безпекову та кадрову перевірку. Що собою являє Слуга народу, обговорили з експертами.

Голова Наглядової ради НСТУ Світлана Остапа повідомила, що зустріч відбулася в резиденції Залісся.

«Президент Зеленський зустрівся з медійниками. Неформально в резиденції Залісся. Крісла-мішки на галявині, шаурма, фрукти/ полуниця/ вино/ кава/ чай. Розмова офф-рекордз. Про ситуацію в країні його очима і планах. Журналісти, як завжди, задавали багато питань. Я запитала, коли він дасть прес-конференцію, щоб був рівний доступ до глави держави всіх журналістів. Не дуже впевнено сказав, що дасть на 100 днів президентства. Подивимося», - написала вона в Facebook.

Шеф-редактор Detector Media Наталя Лігачова повідомила, що на зустрічі були присутні «практично всі співробітники АП з його команди, і це було цінне, так як можна було подискутувати про наболіле досить щільно з ними, і всі вони були налаштовані на конструктивний діалог».

Враженнями про зустріч поділився і журналіст проекту Схеми Михайло Ткач.

«Що можу сказати - ті, хто плазував перед Порошенко, намагаються зарекомендувати себе і перед Зеленським. Схоже, з надією, що їх кращі якості будуть актуальні і в ціні і при цій владі. Не дивно, що ті, хто протягом останніх п'яти років з одного боку створювали ілюзію свободи слова, а з іншого тиснули на незалежних журналістів в унісон з владою, не пішли разом з командою Петра Порошенка і як один генпрокурор продовжують демонструвати свою важливість, неупередженість і незамінність», - написав Ткач в Facebook.

«Посміхається щиро, говорить по справі і без цього ненависного пафосу», - написала в Facebook генеральний продюсер телеканалу ZIK Наташа Влащенко.

Як повідомлялося, велика прес-конференція Зеленського відбудеться, ймовірно, в кінці літа - по закінченню ста днів президентства.

Раніше Зеленський заявив, що рішення про розпуск Верховної ради було правильним.

Нагадаємо, партія «Слуга народу» перенесла з’їзд.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: