Путін пояснив, чому не привітав Зеленського з перемогою на виборах

Читать на русском
Президент Росії Володимир Путін на засіданні Петербурзького міжнародного економічного форуму в п'ятницю, 7 червня, пояснив, чому не привітав новообраного главу України Володимира Зеленського з перемогою на виборах.

Президент Росії Володимир Путін на засіданні Петербурзького міжнародного економічного форуму в п'ятницю, 7 червня, пояснив, чому не привітав новообраного главу України Володимира Зеленського з перемогою на виборах.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

Які рішення команди Зеленського юристи вважають суперечливими й до чого це призведеРозпуск ради, призначення Богдана, повернення Саакашвілі громадянства України та деякі інші рішення команди президента суперечливі з точки зору права. Чим це обернеться, ми спитали у юристів.

«Він до сих пір продовжує певну риторику, називає нас ворогами, агресорами. Він якось має визначитися в тому, чого він хоче добитися, що він хоче зробити», - сказав Путін, відповідаючи на питання, чому він не привітав Зеленського з перемогою на виборах.

У той же час, він висловив надію, що їм із Зеленським коли-небудь вдасться познайомитися.

«Послухайте, я не знаю цю людину, сподіваюся, ми коли-небудь познайомимося. Судячи з усього, він хороший фахівець у тій області, в якій досі працював, - він хороший актор», - сказав Путін.

«Але одна справа когось грати, а інша справа - бути кимось», - продовжив російський лідер.

Президент РФ підкреслив, що Зеленський як політичний діяч «поки ніяк себе не проявив».

«Те, що ми бачимо, - суперечливі висловлювання. Під час передвиборчої кампанії одне, після виборів - інше. Поживемо - побачимо, подивимося. Я не кажу, що він, ще нічого не зробивши, вже все зіпсував своїми висловлюваннями, але поживемо - побачимо», - зазначив Путін.

При цьому він зазначив, що не відмовлявся від контактів із Зеленським.

«А я що, відмовлявся? Мені ніхто не пропонував», - сказав Путін.

Нагадаємо також, в РФ відреагували на інавгурацію Зеленського.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: