Посол Італії: Україна - це наступне економічне диво

Читать на русском
Посол Італії в Україні Давіде Ла Сесілія заявив, що Україна може стати черговим економічним дивом.

Посол Італії в Україні Давіде Ла Сесілія заявив, що Україна може стати черговим економічним дивом.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє KyivPost.

ВВП зростатиме, інвестиції скоротяться: основні економічні показники України в 2019-2022 рокахОчікується зростання виробництва товарів, експорту та імпорту та золотовалютних резервів. Основні ризики для економіки поволі знизяться.

13 червня в Римі відбудеться італійсько-український бізнес-форум, присвячений трьом секторам: енергетиці, інфраструктурі та сільському господарству.

«Якою б фантастичною країною для візиту вона була, якби були кращі дороги», - сказав посол.

«Це велика, велика країна; вдвічі більша, ніж Італія, а сполучення - це все. Є компанії в Італії, які мають високі позиції в будівництві інфраструктури та електронної інфраструктури також», - сказав він.

«Ми дуже спеціалізуємося на сільськогосподарській техніці, тому ми можемо забезпечити ключове обладнання для українського сільського господарства», - зазначив дипломат.

«Я вважаю, що Україна - це чергове економічне диво. Це дійсно маленький Китай з точки зору ресурсів, талантів і простору», - сказав Ла Сесілія.

«Наші компанії повинні мати всі можливості, щоб максимально використати той момент, коли законодавство та його впровадження почнуть цей економічний бум», - додав він.

«Слово і Діло» пропонує подивитися, як, на думку експертів, будуть змінюватися протягом чотирьох років основні економічні показники в Україні.

Також підраховані втрати економіки Донбасу через війну.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: