Призначили керівника апарату ВАКС

Читать на русском
Голова Державної судової адміністрації України підписав указ про призначення керівником апарату Вищого антикорупційного суду (ВАКС) Богдана Крикливенка.

Голова Державної судової адміністрації України підписав указ про призначення керівником апарату Вищого антикорупційного суду (ВАКС) Богдана Крикливенка.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на портал Судова влада України.

Як повідомляється, Крикливенко почне виконувати свої обов'язки 7 червня.

Антикорупційний суд мають створити до лютого. Обіцянки та реальністьВищий антикорупційний суд (ВАКС) мають створити до лютого 2019 року, заявив президент на прес-конференції. Більше знають експерти.

«Наказом ДСА України від 6 червня 2019 № 192/к Крикливенко Б. В. призначений на посаду керівника апарату Вищого антикорупційного суду з 7 червня 2019 року», - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що Богдан Крикливенко отримав кваліфікацію юриста в Київському національному університеті внутрішніх справ, має диплом за спеціальністю «Правознавство». Також він - випускник Київського національного університету імені Тараса Шевченка за спеціальністю «Фінанси» та Національної академії державного управління при президенті України, де здобув кваліфікацію магістра державного управління.

Трудову діяльність він почав з 2002 року в Міністерстві юстиції України. У березні 2018 року Крикливенку присвоїли 1 ранг державного службовця.

Нагадаємо, що Вищий антикорупційний суд почне свою роботу 5 вересня 2019 року. Відповідне рішення було ухвалено на зборах суддів ВАКС.

Раніше в ВАКС призначили шістьох чергових суддів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: