«Право на владу»: вбивство дитини поліцейськими, заяви щодо Донбасу та передвиборча турбулентність

Читать на русском
Сьогодні о 22.30 на каналі 1+1 у програмі Право на владу будуть говорити про резонансне вбивство у Переяслав-Хмельницькому, чи заборонять на Донбасі стріляти у відповідь та про передвиборчі баталії.

Тема сьогоднішнього випуску суспільно-політичного ток-шоу «Право на владу», яке вийде 6 червня о 22:30 на каналі 1+1, – «Безкарність вбиває». Ведучі та гості студії обговорюватимуть резонансне вбивство дитини в Переяслав-Хмельницкому.

Ведучі Наталія Мосейчук та Сергій Іванов разом із гостями обговорюватимуть резонансні теми, які нещодавно сколихнули всю Україну. Найголовніша з них – вбивство дитини поліцейськими в Переяславі-Хмельницькому. Іншими темами сьогоднішнього ефіру стануть гучні ініціативи України для досягнення миру на Донбасі та передвиборна турбулентність.

Коментувати теми та відповідати на гострі запитання будуть гості студії: голова Національної поліції України Сергій Князєв, перша заступниця голови Верховної ради України Ірина Геращенко, представник президента України у Верховній раді Руслан Стефанчук, представник у політичній підгрупі на Мінських переговорах у 2015-2016 роках Роман Безсмертний, голова партії ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко, лідер партії «Голос», співак Святослав Вакарчук, лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко, заступниця голови Верховної Ради України Оксана Сироїд та інші.

Сьогодні о 22:30 на каналі 1+1.

Традиційно в режимі онлайн «Слово і Діло» допомагатиме команді «Права на владу» здійснювати фактчекінг слів гостей ефіру: перевіряти, чи правдиві їхні висловлювання.

Нагадаємо, за правилами нового сезону, співведучий ток-шоу Сергій Іванов може перервати дискусію, натиснувши на «кнопку брехні». Це свідчить про те, що слова політика розходяться з його діями або із загальновідомими фактами.

Нагадаємо, ми писали, що слідчі не звернулися до суду з клопотанням про проведення експертиз у підозрюваних у вбивстві 5-річної дитини в Переяслав-Хмельницькому Київської області, оскільки був вихідний день.

Також ми повідомляли, що петиція за відставку Авакова зібрала необхідні голоси, хоча сам очільник МВС заявив, що не піде з посади.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: