Супрун розповіла, чи планує залишитися в Україні й після виборів

Читать на русском
Уляна Супрун планує залишитися в Україні і продовжувати тут працювати, навіть якщо після завершення виборів не буде виконувати обов’язки міністра.

В.о. глави МОЗ Уляна Супрун планує залишитися в Україні і продовжувати тут працювати, навіть якщо після завершення виборів не буде виконувати обов’язки міністра.

Як пише «Слово і Діло», про це Супрун заявила в інтерв'ю журналу «НВ».

Два роки на посаді в. о. міністра охорони здоров'я: як виконувала обіцянки СупрунСупрун все-таки запустила медичну реформу на первинній ланці, домоглась ухвалення закону про трансплантацію, але не впоралася з держзакупівлями ліків і забезпеченням пацієнтів безкоштовними ліками.

«Я є громадянкою України, залишаюся в Україні й далі працюватиму тут. І сподіваюся, що зможу в будь-який спосіб далі допомагати, щоб трансформація (у сфері медицини - ред.) відбувалася», - зазначила Супрун.

Вона додала, що «є частиною української політики», оскільки виконує обов’язки міністра.

«Побачимо, як буде далі. Я би хотіла бути на тому місці, де допомагатиму розвивати не лише охорону здоров’я, а й будь-які справи на користь України», - зазначила в.о. глави МОЗ.

Нагадаємо, 20 травня Володимир Зеленський склав присягу президента України, заявив про розпуск Верховної ради і порадив урядовцям писати заяви про відставку.

Того ж дня прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що подає у відставку.

Він просив Верховну Раду звільнити його з посади та зазначив, що Кабмін продовжить працювати до призначення нового уряду.

30 травня у Верховній раді не вистачило голосів для того, щоб відправити прем’єр-міністра Володимира Гройсмана та весь склад Кабінету міністрів у відставку.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: