Стало відомо, коли відбудеться саміт між Україною та ЄС

Читать на русском
Саміт Україна - ЄС відбудеться в Києві 8 липня. Дата проведення саміту узгоджена Зеленським та Юнкером на зустрічі в Брюсселі.

Саміт «Україна – ЄС» відбудеться у Києві 8 липня.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба президента України.

«Сторони висловили зацікавленість у проведенні 8 липня цього року 21-го саміту «Україна – ЄС» у Києві», - йдеться в повідомленні з посиланням на резюме зустрічі президента України Володимира Зеленського та президента Європейської Комісії Жана-Клода Юнкера у вівторок в Брюсселі.

Наголошується, що Зеленський підкреслив незмінність закріпленого в Конституції України стратегічного курсу держави на отримання повноправного членства в ЄС і НАТО, а також готовність України дотримуватись взятих на себе зобов'язань у відносинах з міжнародними фінансовими інститутами.

Глава Єврокомісії запевнив президента України у повній підтримці з боку ЄС у реалізації євроінтеграційного вибору на шляху демократичних і ринкових перетворень.

Як повідомлялося, Євросоюз завершить розгляд питання про надання Україні коштів другого траншу в розмірі 500 млн євро в рамках четвертої програми макрофінансової допомоги після виконання вимог українською стороною.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: