З'їзд «партії мерів»: хто очолив політсилу

Читать на русском
Делегати об'єднавчого з'їзду партії Довіряй справам обрали головою політсили мера Харкова Геннадія Кернеса, співголовою обраний мер Одеси Геннадій Труханов.
Фото - МедіаПорт.

Делегати об'єднавчого з'їзду партії «Довіряй справам» обрали головою політсили мера Харкова Геннадія Кернеса, співголовою обраний мер Одеси Геннадій Труханов.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє видання МедіаПорт.

Хто з політиків наобіцяв більше за всіх у травніБільше за всіх обіцянок у травні дав мер Івано-Франківська Руслан Марцінків. До рейтингу також увійшли Уляна Супрун, Юлія Тимошенко та Олександр Долженков.

Участь у з'їзді взяли голова Харківської облради Сергій Чернов, мер Ужгорода, голова Одеської облради, мери Чугуєва, Бахмута, Кропивницького, Покровська, заступник Нікопольського міського голови, представник Чорноморської ОТГ і інші.

За словами Кернеса, якщо політсила потрапить до Верховної ради на позачергових виборах, він залишиться мером, «поступившись своїм місцем професіоналу».

Також Кернес згадав про новообраного президента Володимира Зеленського: «У Палаці спорту був останній концерт Зеленського в складі« 95 кварталу», тепер у нього інший шлях».

«Будемо допомагати новому президенту, щоб Україна стала краще і якісніше», - заявив мер Харкова.

Нагадаємо, сьогодні в Харкові відбувся з'їзд «партії мерів».

Біля будівлі, де проходив з'їзд, активісти влаштували акцію протесту. Також вони демонтували пам'ятника Жукову.

Раніше «Слову і Ділу» експерти розповіли, що, з огляду на нинішню виборчу ситуацію, Кернес і Труханів шукають свою політичну нішу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: