До Сущенка на три дні приїхали дружина й дочка

Читать на русском
Дружина і дочка українського політв'язня Кремля, журналіста Романа Сущенка відвідали його в колонії з триденним побаченням.

Дружина і дочка українського політв'язня Кремля, журналіста Романа Сущенка відвідали його в колонії з триденним побаченням.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомив у неділю адвокат Марк Фейгін у Facebook.

Кількість політв'язнів українців у РФ перевищила 230 осібВідзначається, що жертвами переслідувань з боку російської влади стають опозиційні політики і громадські активісти, представники релігійних та національних меншин, ЛГБТ-активісти.

«Дружина Анжеліка і дочка Юлія українського політв'язня Романа Сущенка відвідали його з тривалим, триденним побаченням у ВК-11 в Кірово-Чепецьку», - зазначив він.

За словами адвоката, у Сущенка «поки все благополучно».

Фейгін також висловив надію, що нова українська влада «займеться обміном» Сущенка на керівника «РИА Новости Украина» Кирила Вишинського.

Нагадаємо, власного кореспондента «Укрінформу» у Франції Романа Сущенказатримали 30 вересня 2016 року у Москві, куди він прибув з приватною поїздкою. Росія звинуватила його у шпигунстві.

4 червня 2018 р. Московський міський суд визнав українського журналіста винним і призначив покарання у вигляді 12 років колонії суворого режиму. Сущенко провину не визнав.

Його захисник Марк Фейгін зазначав, що Сущенка у російській колонії утримують в інформаційній ізоляції.

Сам Сущенко нещодавно просив у листах розповідати йому новини з України.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: