Гордон очолив передвиборчий штаб однієї з партій

Читать на русском
Дмитро Гордон очолив передвиборчий штаб екс-кандидата в президенти та лідера партії Сила і честь Ігоря Смешка.

Засновник інтернет-видання «Гордон» Дмитро Гордон очолив передвиборчий штаб екс-кандидата в президенти та лідера партії «Сила і честь» Ігоря Смешка.

Як пише «Слово і Діло», про це Смешко повідомив у Facebook.

Дострокові вибори: хто може увійти до нової коаліції24 травня в Україні стартували дострокові парламентські вибори. ЗМІ пишуть про можливе об'єднання Кличка з Тимошенко, Вакарчук представив свою команду, а Слуга народу визначилася з кадрами.

За його словами, партія «Сила і честь» впевнено продовжує процес партійної розбудови та об’єднання у своїх лавах професіоналів.

«Повідомляю також, що сьогодні головою нашого передвиборчого штабу став відомий журналіст та громадський діяч – Дмитро Гордон», – заявив політик.

Він зазначив, що Гордон не буде балотуватися до Верховної ради й відразу після виборів планує повернутися до журналістської діяльності.

Нагадаємо, за даними опитування, проведеного Соціологічною групою «Рейтинг», за партію «Сила і честь» Ігоря Смешка готові проголосувати 5,1% респондентів, які визначилися з вибором і готові йти на вибори.

Як відомо, 20 травня Володимир Зеленський склав присягу президента України, заявив про розпуск Верховної ради й порадив урядовцям писати заяви про відставку.

Пізніше президент видав указ про розпуск парламенту. Дата позачергових виборів – 21 липня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: