ЗСУ назвали попередні причини авіакатастрофи в Рівненській області

Читать на русском
У Збройних силах України вважають, що авіакатастрофа в Рівненській області могла статися через технічну несправність вертольота або людського фактора.
Фото УНІАН.

У Збройних силах України вважають, що авіакатастрофа в Рівненській області могла статися через технічну несправність вертольота або людського фактора.

Як пише «Слово і Дело», про це повідомило джерело УНІАН в Сухопутних військах ЗС України.

Назвали імена загиблих під час катастрофи військового вертольота Мі-8У Сухопутних військах Збройних сил України повідомили імена чотирьох військовослужбовців, які загинули під час катастрофи вертольота на Рівненщині.

«Ніхто вам зараз не скаже про причини і що там сталося. Це може бути що завгодно. Ми розуміємо, що це можуть бути або технічні несправності або десь там людський фактор», - сказав співрозмовник агентства.

Зараз на місці падіння вертольота працює спеціальна комісія Міністерства оборони, Генерального штабу, командування Сухопутних військ, зокрема армійської авіації. Причини авіакатастрофи з'ясовуються, проводяться слідчо-оперативні дії.

Раніше назвали імена загиблих під час аварії військового вертольота Мі-8.

У Рівненській області пізно ввечері 29 травня під час навчально-тренувального польоту впав вертоліт Мі-8 Сухопутних військ Збройних Сил України. Чотири члени екіпажу загинули.

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що доручив Головнокомандувачу ЗСУ генерала Хомчак взяти розслідування обставин трагедії під особистий контроль.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: