Зведення ООС: один обстріл, один поранений

Читать на русском
Від початку доби, 30 травня, ворог один раз порушив режим припинення вогню  в зоні проведення операції Об'єднаних сил (ООС), було поранено одного військового.

Від початку доби, 30 травня, ворог один раз порушив режим припинення вогню в зоні проведення операції Об'єднаних сил (ООС), було поранено одного військового.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на штаб ООС у Facebook.

Карта ООС: ситуація на сході України на 30 травняСитуація на сході країни на 30 травня 2019 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування «Північ» противник обстріляв українські позиції поблизу села Кримське з мінометів калібру 82 мм.

Внаслідок обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення.

«На ворожі провокації підрозділи Об'єднаних сил дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються», - йдеться у повідомлені.

Ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишається контрольованою.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у середу, 29 травня, збройні формування Російської Федерації 19 разів порушили режим припинення вогню, жоден український військовий не постраждав.

Крім того, російсько-окупаційні війська нарощують важке озброєння, насамперед реактивні системи залпового вогню «Град» на Донецькому та Луганському напрямках. За даними звітів СММ ОБСЄ, на непідконтрольних уряду України територіях зафіксовано озброєння, розміщене з порушенням ліній відводу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: