«Справа Дубневича»: працівниці УЗ дозволили залишати Київ

Читать на русском
Столичний райсуд дозволив економісту відділу філії УЗ покидати Київ, проте продовжив дію решти покладених обов'язків.

Суд дозволив відлучатися за межі Києва та Київської області провідному економісту філії «Центр забезпечення виробництва» ПАТ «Українська залізниця» Тетяні Клепак, яку Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура підозрюють у заволодінні понад 93 мільйонів гривень УЗ, так званої справи «народного депутата Ярослава Дубневича».

Таке рішення 15 травня ухвалив слідчий суддя Солом'янського районного суду міста Києва Максим Вишняк за результатами розгляду клопотання САП, повідомляє «Слово і Діло».

Прокурор САП Віталій Пономаренко просив суд продовжити дію всіх процесуальних обов'язків, покладених на Клепак, зокрема, прибувати за кожною вимогою; не відлучатися з міста Києва та Київської області без дозволу; повідомляти про зміну свого місця проживання та місця роботи та утримуватися від спілкування зі свідками і підозрюваними.

Вивчивши клопотання, суддя Вишняк задовольнив його частково. Так, він продовжив дію всіх обов'язків, окрім заборони покидати столицю та Київську область.

Нагадаємо, працівниці філії УЗ продовжили обов'язки. Також залізничнику повернули закордонні паспорти, як і директору заводу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: