Зведення ООС: три обстріли, втрат немає

Читать на русском
Бойовики тричі порушили режим припинення вогню. Втрат серед українських військовослужбовців немає.

Бойовики тричі порушили режим припинення вогню. Втрат серед українських військовослужбовців немає.

Як пише «Слво і Діло», про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на прес-службу ООС у Facebook.

Карта ООС: ситуація на сході України на 27 травняСитуація на сході країни на 27 травня 2019 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Бойовики обстріляли позиції українських підрозділів з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Збройні формування Російської Федерації обстріляли українські позиції біля села Березове, села Миколаївська дуга, селища Південне.

«Втрат серед українських військовослужбовців немає. На ворожі провокації підрозділи Об'єднаних сил дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються. Ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишається контрольованою», - йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялось, що на Донбасі з початку поточної доби, 27 травня, станом на 12:00, російсько-окупаційні війська здійснили два обстріли на Луганському напрямку.

Нагадаємо, у районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі 26 травня збройні формування Російської Федерації тричі порушили режим припинення вогню, ніхто з українських військових не постраждав.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: