Зведення ООС: бойовики тричі порушили режим припинення вогню

Читать на русском
Минулої доби бойовики тричі порушили режим припинення вогню. Від початку поточної доби окупанти один раз обстріляли позиції ОС біля Зайцевого. Втрат серед українських військових немає.

Минулої доби бойовики тричі порушили режим припинення вогню. Від початку поточної доби окупанти один раз обстріляли позиції ОС біля Зайцевого. Втрат серед українських військових немає.

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться у зведенні прес-центру Об'єднаних сил.

Медведчук вийде з переговорів по ДонбасуУчасник переговорів по Донбасу в Мінську, глава політради партії Опозиційна платформа - За життя Віктор Медведчук оголосив, що вийде з переговорного процесу з РФ по Донбасу.

«Ворог обстрілював наших захисників з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї», - підкреслили у штабі.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування «Схід» бойовики обстріляли позиції ОС: біля села Гнутове - зі станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Поблизу міста Красногорівка - з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї; в районі села Чермалик - зі станкових протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

За даними розвідки, 26 травня одного бойовика було поранено.

Від початку поточної доби окупанти з мінометів калібру 82 мм, станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів один раз обстріляли українські позиції поблизу н.п. Зайцеве в районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування «Північ».

«Втрат серед українських військовослужбовців немає. На обстріл противника наші підрозділи дали адекватну відповідь, втрати ворога уточнюються», - йдеться у звіті.

Раніше стало відомо, що окупаційні війська РФ на Донбасі здійснили 4 обстріли позицій підрозділів операції Об'єднаних сил, усі обстріли відбулися в районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування «Схід».

Також, у ЮНІСЕФ заявили, що бойовики все частіше обстрілюють шкільні заклади.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: