Зведення ООС: бойовики стріляли біля Гнутового

Читать на русском
26 травня збройні формування Російської Федерації обстріляли позиції підрозділів Операції об'єднаних сил двічі, втрат серед українських військових немає.

26 травня збройні формування Російської Федерації обстріляли позиції підрозділів Операції об'єднаних сил двічі, втрат серед українських військових немає.

Як пише «Слово і Діло», про це ввечері у неділю повідомили у прес-центрі штабу ООС.

Меркель і Зеленський обговорили ситуацію на ДонбасіЛідери країн також обговорили виконання мінських угод і співробітництво в нормандському форматі.

За повідомленням військових, ворог вів обстріли з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, усі обстріли відбулись в районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування «Схід».

Зокрема, зі станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї обстріляно позиції ООС біля с.Гнутове, з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї - поблизу Красногорівки.

Раніше в Міноборони підтвердили втрати на Донбасі.

Також стало відомо, що президент України Володимир Зеленський повинен запропонувати Євгену Марчуку, що пішов у відставку з поста парламентера від української сторони у тристоронній контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі, повернутися на свою посаду. Таку думку висловив заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: