Зеленський відреагував на затримання демонстрантів у Рівному

Читать на русском
Зеленський прокоментував затримання протестувальників у Рівному, які вчора вимагали його відставки з посади президента.

Президент України Володимир Зеленський закликав правоохоронців не вживати заходів проти політичних протестувальників, якщо вони не порушують правопорядок.

Про це повідомляє Слово і Діло, з посиланням на сторінку Зеленського у Facebook.

Також, Зеленський прокоментував затримання протестувальників у Рівному, які вчора вимагали його відставки з посади президента. Він зазначив, що «ніякого затримання не було».

«З’ясував ситуацію щодо нібито затримання хлопця та дівчини, які влаштували проти мене протест у Рівному. Ніякого затримання не було, але правоохоронці могли діяти м’якше. В поліції проведуть службову перевірку», - заявив президент.

Глава АП прокоментував петицію за відставку ЗеленськогоГлава Адміністрації президента Володимира Зеленського Андрій Богдан прокоментував петицію за відставку глави держави, яка набрала необхідну кількість голосів для її розгляду.

Нагадаємо, 25 травня у центрі Рівного на майдані Незалежності правоохоронці затримали двох людей, які вимагали відставки президента Володимира Зеленського. За словами представників поліції, двоє місцевих жителів - 20-річний хлопець та 16-річна дівчина - проводили несанкціонований мітинг.

Працівники поліції склали адмінпротоколи за ст. 185-1 КУпАП (порушення порядку і організації проведення зборів, мітингів, вуличних походів і демонстрацій).

Перший віце-спікер ВР Ірина Геращенко заявила, що готує запит до Нацполіції щодо затримання в Рівному двох молодих людей, які вийшли на мітинг за імпічмент Зеленського.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: