На Донбасі затримали підривника гранати

Читать на русском
Чоловік знайшов гранату і, перебуваючи в нетверезому стані, вирішив помститися своїй колишній співмешканці.

Співробітники поліції Торецька затримали чоловіка, який 14 травня підірвав гранату біля магазину, розташованого на першому поверсі багатоповерхового житлового будинку в місті Залізне.

Про це напередодні повідомило управління Нацполіції в Донецькій області.

У результаті двох днів роботи поліцейські вийшли на слід злочинця і затримали його. Зловмисником виявився 30-річний раніше судимий місцевий житель.

За інформацією поліції, чоловік знайшов гранату в недобудові і, перебуваючи у нетверезому стані, вирішив помститися своїй колишній співмешканці. Він кинув гранату в бік будинку, де в цей час перебувала жінка.

Попередньо дії правопорушника кваліфіковані за статтею про умисне знищення або пошкодження чужого майна (ч.2 ст.194 КК України). За цей злочин передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до п'ятнадцяти років.

Напередодні в Старобільську Луганської області чоловік підірвав гранату в відділенні банку. В результаті вибуху він загинув на місці, ще шість осіб отримали поранення.

Також повідомлялося, що на Харківщині чоловік із гранатою погрожував підірвати автобус.

Додамо, минулої доби бойовики 7 разів порушили режим припинення вогню, 1 український військовий отримав поранення. Від початку поточної доби окупанти тричі обстріляли позиції ОС, 2 українських військовослужбовців отримали поранення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: