Омелян розкритикував Зеленського за його виступ на iForum

Читать на русском
Міністр інфраструктури Володимир Омелян гостро прокоментував виступ президента на форумі інтернет-діячів іForum-2019.

Міністр інфраструктури Володимир Омелян гостро прокоментував виступ президента Володимира Зеленського на форумі інтернет-діячів іForum-2019, де той розкритикував діяльність чиновників.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

«Кажуть, чиновники використовують 4 слова: інновація, діджіталізація, гіперлуп та Ілон Маск. Взагалі-то це 5 слів, тому що Ілон НЕ буде радий, якщо його ім'я і прізвище писатимуть разом», - написав Омелян.

«І правильно говорити не« діджеталізація », а дигіталізация і, уявіть собі, - ми правильно вимовляємо це слово! Можливо на українському - цифровизація. А хтось на ньому запнувся. Напевно тому, що, як мінімум, не розуміє, що це таке. Нічого, чувак, ми пояснимо. Тому що у нас у всіх мізків більше, ніж у вас», - написав Омелян.

Також міністр обурився через використання російської мови Зеленським.

У перший день президентства Зеленський провалив відразу дві обіцянкиПершим указом президента Зеленського став стандартний указ про повноваження Верховного Головнокомандувача, а не розпуск Ради чи народовладдя.

З поста Омеляна також випливає, що інновації в Україні розвиваються швидкими темпами.

«Ми вже не говоримо про всі ініціативи та проекти щодо дронів, нових та інтелектуальних транспортних систем, цифрових транспортних моделей, відкритих даних тощо. Прикинь, чувак, все, про що ти сказав, уже в Україні реалізується! Ліфт працює, тільки не ти його почав! І ти максимум там ліфтер, тому що навіть кнопки належать не тобі», - написав він.

Також міністр інфраструктури звинуватив Зеленського в популізмі.

«Капітан Очевидність в нашій країні вже є. Не треба жонглювати термінами, які ви, м'яко кажучи, не розумієте. Перед тим, як критикувати роботу інших людей - придумай щось своє і розберися в термінах», - написав він.

Раніше ми писали, що Зеленський оголосив перші кадрові рішення і провалив ще одну обіцянку.

Нагадаємо, в перший день президентства Володимир Зеленський провалив відразу дві обіцянки.

Також Зеленський ризикує повторити провалену обіцянку свого попередника Петра Порошенко: зробити так, щоб вибори в парламент проводилися за відкритими списками.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: