На Банковій протестують проти референдуму Зеленського

Читать на русском

Учасники акції розмістили на сходах біля входу в АП фото своїх загиблих на війні на Донбасі рідних та поклали квіти.

Дружини воїнів російсько-української війни біля Адміністрації президента у Києві 23 травня вимагають від президента Володимира Зеленського «не проводити референдум щодо капітуляції перед окупантом».

Як пише «Слово і Діло», учасники акції розмістили на сходах біля входу в АП фото своїх загиблих на війні на Донбасі рідних та поклали квіти, інформує «Главком».

Мир з Росією. Чи потрібно проводити референдум і чим це загрожує?Винести питання про мир з Росією на референдум. Такий варіант розглядає команда Зеленського, розповів глава АП Андрій Богдан. Чи доречно це, поговорили з експертами.

Також портрети своїх чоловіків жінки тримають в руках.

Раніше глава Адміністрації президента України Володимира Зеленського Андрій Богдан заявив, що влада розглядає винесення на всенародний референдум питання про укладення мирних домовленостей з РФ.

Голова Верховної ради Андрій Парубій вважає, що новий президент Володимир Зеленський шукає шляхи капітуляції перед країною-агресором. Зокрема, Парубій розкритикував ініціативу Зеленського провести референдум щодо мирних домовленостей з Росією.

П’ятий президент України Петро Порошенко вважає, що ідея проведення референдуму в Україні щодо миру з Росією - це або невдалий експромт команди Володимира Зеленського, або свідомий крок, який загрожує суверенітету країни.

Президент Володимир Зеленський під час зустрічі з громадськими активістами 23 травня заявив, що винесення питання про укладення мирних домовленостей із Росією на референдум не має законодавчої ініціативи – це спосіб з’ясувати думку суспільства.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: