Суд змінив обов'язки директору Інституту землеробства

Читать на русском
Столичний райсуд вирішив змінити два обов'язки керівнику підпорядкованого НААН інституту у справі заволодіння землею.
Віктор Камінськийфото: «Слово і Діло»

Суд змінив два обов'язки директору Національного наукового центру «Інститут землеробства» Національної академії аграрних наук України Віктору Камінському, якого Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура підозрюють у причетності до заволодіння 13,25 га землі під Києвом в Гатному.

Таке рішення 16 травня ухвалив слідчий суддя Солом'янського районного суду міста Києва Максим Вишняк за результатами розгляду клопотання адвоката підозрюваного, повідомляє «Слово і Діло».

Зокрема, адвокат просив змінити деякі обов'язки, проте суд задовольнив клопотання частково. Так, суддя Вишняк змінив Камінському обов'язок утримуватися від спілкування зі свідками, а також іншими підозрюваними у даному кримінальному провадженні на утримуватися від спілкування, що стосується обставин даного кримінального провадження, зі свідками, а також іншими підозрюваними у даному кримінальному провадженні, поза межами процесуальних дій. Також суддя змінив обов'язок не відлучатись з населеного пункту, в якому він проживає чи перебуває, без дозволу на обов'язок не відлучатися без дозволу з Києва та Київської області.

Нагадаємо, суд визначив заставу директору Інституту землеробства. Пізніше, він вніс вказану суму. Також суд залишив Камінського на посаді, а також пояснив мотивацію свого рішення.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: