Грицак написав рапорт про звільнення

Читать на русском
Грицак додав, що відповідні рапорти про звільнення із займаних посад складені усіма заступниками голови СБУ та членами команди.

Очільник СБУ Василь Грицак написав рапорт про своє звільнення.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба СБУ.

Грицак додав, що відповідні рапорти про звільнення із займаних посад складені усіма заступниками голови СБУ та членами команди.

«Виконую обіцянку і публічно інформую: сьогодні подаю на розгляд новообраному Президенту України рапорт про своє звільнення з посади Голови СБУ», - йдеться у повідомленні.

Раніше Павло Демчина подав у відставку. Заява про звільнення він написав 17 травня. Пізніше чинний президент України Петро Порошенко звільнив Павла Демчина з посади першого заступника голови Служби безпеки України.

Секретар Ради національної безпеки і оборони (РНБО) Олександр Турчинов 17 травня подав у відставку. Через два дні Порошенко звільнив Олександра Турчинова з посади секретаря Ради національної безпеки і оборони України.

Нагадаємо, у понеділок, 20 травня, на засіданні ВР відбудеться інавгурація переможця президентських виборів-2019 в Україні Володимира Зеленського.

Раніше стало відомо, що близько 60 іноземних представників, серед яких і президенти інших держав, відвідають інавгурацію новообраного президента Володимира Зеленського.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: