Порошенко звільнив главу АП і його заступника

Читать на русском
Сергій Марченко працював заступником глави АП із серпня 2018 року і відповідав за економічний блок питань. До цього він два роки обіймав посаду заступника міністра фінансів.

Президент України Петро Порошенко звільнив Ігоря Райніна з посади глави Адміністрації Президента, а Сергія Марченка - з посади заступника глави Адміністрації Президента.

Відповідні укази оприлюднені на сайті президента,пише «Слово і Діло».

«Звільнити Райніна Ігоря Львовича з посади глави Адміністрації Президента України згідно з поданою заявою", - йдеться в одному указі.

«Звільнити Марченка Сергія Михайловича з посади заступника глави Адміністрації Президента України», - йдеться в іншому документі.

Главою Адміністрації Президента Райнін був призначений 29 серпня 2016 року, до цього він був головою Харківської ОДА.

Марченко працював заступником глави АП із серпня 2018 року і відповідав за економічний блок питань. До цього він два роки обіймав посаду заступника міністра фінансів.

Нагадаємо, раніше Порошенко звільнив Миколу Кулебу з посади уповноваженого президента України із прав дитини.

Порошенко весь останній тиждень звільняв представників своєї команди з державної служби. У п'ятницю, 17 травня, екс-президент підписав указ про звільнення свого прес-секретаря Святослава Цеголка. Також він підписав ряд указів про звільнення від виконання обов'язків своїх позаштатних радників.

Нагадаємо, 20 травня в Києві відбудеться інавгурація нового президента України Володимира Зеленського.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: