У центрі Києва через інавгурацію обмежили рух транспорту

Читать на русском
У центрі Києва у зв'язку з прибуттям міжнародних делегацій на інавгурацію обраного президента Володимира Зеленського  обмежено рух транспорту.
Ілюстративне фото.

У центрі Києва у зв'язку з прибуттям міжнародних делегацій на інавгурацію обраного президента Володимира Зеленського обмежено рух транспорту.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Відкритий лист обраному президенту України Володимиру ЗеленськомуВолодимир Зеленський раніше критикував владу за невиконання обіцянок. Аналітики порталу Слово і Діло попереджають: новообраному президенту буде непросто. Кожне його слово уже почали записувати.

З 6:00 уже обмежено рух транспорту по проспекту Бажана - від Харківської площі до Південного шляхопроводу; Наддніпрянським шосе - від Південного шляхопроводу до мосту Патона; Набережним шосе - від мосту Патона до Дніпровського узвозу; Дніпровським узвозом - від Набережного шосе до Паркової дороги; алеєю Героїв Крут - від площі Андрія Первозданного до площі Слави; вул. Івана Мазепи - від площі Слави до метро Арсенальна.

Також рух буде обмежено вул. Михайла Грушевського - від вул. Московської до Петрівської алеї; Парковою дорогою - від вул. Михайла Грушевського до алеї Герої Крут; вул. Шовковичною - від вул. Михайла Грушевського до вул. Басейна; вул. Круглоуніверситетською - від Бессарабської площі до вул. Лютеранська; вул. Лютеранська - від вул. Шовковичної до вул. Хрещатик.

Крім того, обмеження руху торкнеться вул. Городецького - від вул. Хрещатик до вул. Ольгінська; вул. Ольгінська - від площі Івана Франка до вул. Інститутська; вул. Інститутська - від вул. Хрещатик до Кріпосного провулку; Кріпосного провулку - від вул. Михайла Грушевського до вул. Інститутська; вул. Липська - від вул. Михайла Грушевського до вул. Пилипа Орлика; вул. Садова - від вул. Михайла Грушевського до вул. Інститутська; вул. Пилипа Орлика - від вул. Шовковичної до вулиці Академіка Богомольця; вул. Академіка Богомольця - від вул. Пилипа Орлика до вул. Шовковична.

Нагадаємо, з 19 травня та до завершення заходів обмежено рух транспорту по вулиці Липській - від вул. Грушевського до Інститутської.

Як відомо, близько 60 іноземних представників, серед яких і президенти інших держав, відвідають інавгурацію новообраного президента Володимира Зеленського.

Нагадаємо, Зеленський запросив усіх охочих 20 травня зустрітися Маріїнському парку, щоб подивитися його інавгурацію.

Також вчора відбулася репетиція інавгурації.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: