Турчинов звільнений указом президента

Читать на русском
Турчинов сам подав заяву про відставку 17 травня, пояснивши своє рішення припиненням президентських повноважень Петра Порошенка.

Президент Петро Порошенко звільнив Олександра Турчинова з посади секретаря РНБО, відповідний указ від 19 травня опубліковано на сайті президента.

Про це пише «Слово і Діло».

Відставка Турчинова: топ-обіцянок політика на посаді секретаря РНБООлександр Турчинов пішов у відставку не чекаючи інавгурації Зеленського. Які обіцянки політику вдалося виконати за чотири роки каденції, а які він провалив?

«Звільнити Турчинова Олександра Валентиновича з посади Секретаря Ради національної безпеки і оборони України», - йдеться в указі.

Нагадаємо, що Турчинов сам подав заяву про відставку 17 травня. Він пов'язує таке рішення з припиненням повноважень чинного президента Петра Порошенка.

Раніше Порошенко звільнив Ігоря Райніна з посади глави Адміністрації президента, а Сергія Марченка з посади заступника глави Адміністрації президента.

Порошенко весь останній тиждень звільняв представників своєї команди з державної служби. У п'ятницю, 17 травня, Порошенко підписав указ про звільнення свого прес-секретаря Святослава Цеголка. Також він підписав низку указів про звільнення від виконання обов'язків своїх позаштатних радників.

20 травня в Києві відбудеться інавгурація нового президента України Володимира Зеленського.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: