Обстріл бойовиками Золотого: снаряд влучив у житловий будинок

Читать на русском
Бойовики ОРЛО вранці, 17 травня, обстріляли населений пункт Золоте Попаснянського району, снаряд влучив у житловий будинок.

Бойовики ОРЛО вранці, 17 травня, обстріляли населений пункт Золоте Попаснянського району, снаряд влучив у житловий будинок.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Міністерства внутрішніх справ.

За словами голови Національної поліції України Сергія Князєва, цей обстріл став ще одним «нагадуванням для тих, хто думає, що війна закінчилася й терористи не стріляють по домівках наших людей».

«О 7:30 стався приліт реактивного снаряда в житловий будинок в місті Золоте Попаснянського району Луганської області. Родині, яка живе в цьому будинку, дивом пощастило: в момент обстрілу подружжя було на подвір'ї. У цьому місті зараз живуть близько 10 тисяч осіб, у яких так починається ранок. Поліцейські на місці», – повідомив Князєв.

На місці події працюють працівники слідчо-оперативної групи Головного управління та Попаснянського відділу поліції разом із вибухотехніками. Правоохоронці документують факт обстрілу й встановлюють, з якого виду озброєння був здійснений обстріл.

Раніше на Донбасі обстріляли безпілотник ОБСЄ.

Також нагадаємо, Авдіївка потрапила під обстріл бойовиків, є поранений.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: