У штабі Зеленського відповіли ВР про дату інавгурації

Читать на русском
Призначенням інавгурації новообраного президента Володимира Зеленського на 20 травня частина депутатів вирішила насолити українському народу і створила проблеми для закордонних гостей.

Призначенням інавгурації новообраного президента Володимира Зеленського на 20 травня частина депутатів вирішила «насолити українському народу» і створила проблеми для закордонних гостей.

Як пише «Слово і Діло», про це заявивши радник Зеленського з політичних питань Дмитро Разумков, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

«Частина народних депутатів вирішили піти будь-яким шляхом, аби не підтримати пропозиції президента країни (Зеленського – ред.) і тих людей України, які його підтримали на виборах», - сказав він.

Крім того, Разумков вважає, що парламент створив величезний дискомфорт для мешканців Києва, призначивши інавгурацію не в вихідний день, а на перший день робочого тижня. Він переконаний, що і запрошеним міжнародним делегація було б набагато зручніше підлаштуватися під вихідний день і скорегувати свої графіки.

На думку Разумкова, таким рішенням частина народних депутатів шкодить іміджу України.

Нагадаємо, ВР проголосувала, що приведення до присяги новообраного президента Володимира Зеленського відбудеться 20 травня.

Сам Зеленський вимагав провести інавгурацію 19 травня.

На 19 травня цього року припадає День пам’яті жертв політичних репресій.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: