Марина Порошенко дала пораду своїй наступниці

Читать на русском
Марина Порошенко розповіла, що після інавгурації обраного президента Володимира Зеленського її сім'я хотіла б відправитися в довгоочікувану відпустку.

Перша леді Марина Порошенко дала пораду своїй наступниці Олені Зеленській.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на радіо НВ.

«Хочу побажати, щоб вона не прислухалася до порад політтехнологів і якихось протоколів засідань і робила те, до чого у неї лежить душа, коли вона бачить, що не може не робити чогось корисного для суспільства. Тільки з такими емоціями можна досягти хороших результатів», – заявила дружина чинного президента.

Рада обрала дату інавгурації Зеленського. Чому 20 травня та чи буде розпуск ВР?Верховна рада обрала дату інавгурації новообраного президента – 20 травня о 10 ранку має відбутись урочиста церемонія.

Марина Порошенко розповіла, що після інавгурації обраного президента Володимира Зеленського її сім'я хотіла б відправитися в довгоочікувану відпустку.

«Я мрію про те, щоб поїхати у відпустку й відпочити в сімейному колі. Але вийде чи ні – буде видно», – зазначила Порошенко.

Перша леді також зізналася, що президент дарує їй квіти лише на свята – річницю весілля та дні народження.

«Я і не очікую від нього квітів. Я більше ціную квіти, які ростуть у землі. Займатися садом – це моє захоплення», – розповіла Марина Порошенко.

Олена Зеленська офіційно вступить на посаду першої леді 20 травня.

Раніше Зеленський відреагував на рішення Ради про інавгурацію.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: