Назвали лідерів першого півфіналу Євробачення-2019

Читать на русском
Стали відомі десять виконавців, які продовжать боротьбу у фіналі конкурсу Євробачення. Другий півфінал відбудеться 16 травня.

У Тель-Авіві завершився перший півфінал пісенного конкурсу Євробачення-2019.

Як пише «Слово і Діло», про це інформує «Кореспондент».

Рабінович не вніс законопроект, щоб зобов'язати Кириленка виплатити штраф за відмову України від ЄвробаченняВадим Рабінович так і не подав законопроект, щоб зобов'язати Кириленка заплатити штраф за відмову України від Євробачення.

За підсумками голосування, до фіналу пройшли десять країн - Греція, Білорусь, Сербія, Кіпр, Естонія, Чехія, Австралія, Ісландія, Сан-Марино, Словенія.

Побачити роботи виконавців можна - тут.

Сім країн - Чорногорія, Фінляндія, Польща, Угорщина, Бельгія, Грузія, Португалія - не зможуть продовжити боротьбу в конкурсі.

Нагадаємо, друга десятка півфіналістів визначиться у четвер, 16 травня. У фінал також потраплять виконавці країн Великої п'ятірки засновників Євробачення - Британія, Німеччина, Іспанія, Італія і Франція, а також представник країни-господарки - Ізраїлю.

Раніше букмекери оприлюднили новий прогноз по Євробаченню-2019. Головним претендентом на перемогу назвали представника Нідерландів Дункана Лоуренса з піснею «Arcade».

Як відомо, в цьому році Україна не братиме участь в пісенному конкурсі. Причиною відмови було названо умови надмірної політизації під час національного відбору.

Крім того, українці не зможуть голосувати за учасників Євробачення-2019.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: