KAZKA дала відповідь про участь в Євробаченні

Читать на русском
Група KAZKA, яка посіла третє місце в національному відборі на Євробачення-2019, відмовилася від участі в музичному конкурсі.

Група KAZKA, яка посіла третє місце в національному відборі на Євробачення-2019, відмовилася від участі в музичному конкурсі.

Як пише «Слово і Діло», про це в середу, 27 лютого, говориться на сторінці групи в соцмережі Instagram.

У Кабміні заговорили про зміни в правилах відбору на ЄвробаченняУ правила відбору представника від України на пісенний конкурс Євробачення потрібно внести зміни, щоб уникнути скандальної ситуації, яка виникла цього року з переможницею, співачкою MARUV.

«Ми хочемо і мали б честь представляти Україну на Євробаченні. Ми вклали в це бажання багато сил, енергії, часу. Ми за цим йшли на Нацвідбір. Але нам не потрібна перемога будь-якою ціною. Наша місія - об'єднувати людей своєю музикою, а не сіяти розбрат. Тому на пропозицію НГТУ у нас є чітка відповідь: ми не поїдемо в 2019 році на Євробачення», - йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що другий претендент відмовився їхати на Євробачення. У Freedom-jazz girls band заявили про відмову представляти Україну на цьому міжнародному пісенному конкурсі.

Нагадаємо, Maruv не представлятиме Україну на Євробаченні. На переговорах між НСТУ і командою виконавиці сторони згоди не дійшли, угода підписана не була.

Також організатори Євробачення-2019 прокоментували скандал з Maruv.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: