Гурт, що посів друге місце, відмовився їхати на Євробачення-2019

Читать на русском
Група Freedom-jazz girls band, яка зайняла друге місце на Національному відборі на Євробачення-2019, відмовилася представляти Україну на цьому міжнародному пісенному конкурсі.

Гурт Freedom-jazz girls band, який посів друге місце на Національному відборі на Євробачення-2019, відмовився представляти Україну на цьому міжнародному пісенному конкурсі.

Про це у вівторок, 26 лютого, повідомляє прес-служба групи в Facebook, пише «Слово і Діло».

«...ми отримали дзвінок із НТКУ і хочемо повідомити, що відмовляємося від участі в Євробаченні-2019. Зараз наш Cupidon летить далі», - йдеться в повідомленні.

При цьому на сторінці вказано, що група на стадії підписання контракту із європейським промоутером і веде переговори про концертні тури на найближчий час. Також співачки подякували фанам за «підтримку, любов і хвилювання».

«Ми дуже щасливі, що ви допомогли зайняти нам друге місце національного відбору Євробачення-2019. Наша головна перемога - це ви. Для вас ми експериментуємо, пишемо пісні, робимо неймовірні постановки і займаємося мистецтвом. Може, колись ми ще раз спробуємо свої сили в національному відборі...», - відзначили учасники групи.

Нагадаємо, Maruv не представлятиме Україну на Євробаченні. На переговорах між НСТУ і командою виконавиці сторони згоди не дійшли, угода підписана не була.

Раніше організатори Євробачення-2019 прокоментували скандал з Maruv.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: