Інавгурація Зеленського: ВР готова голосувати в четвер

Читать на русском
Парубій повідомив, що парламент у четвер, 16 травня, розгляне проекти постанови про призначення дати інавгурації для переможця виборів президента України Володимира Зеленського.

Спікер Верховної ради України Андрій Парубій повідомив, що парламент у четвер, 16 травня, розгляне проекти постанови про призначення дати інавгурації для переможця виборів президента України Володимира Зеленського.

Як пише «Слово і Діло», про це він заявив в ході пленарного засідання ВР.

Під загрозою розпуску: чи домовляться депутати про дату інавгураціїУ Верховній раді вже зареєстрували кілька постанов щодо дати інавгурації Зеленського. Команда нового президента наполягає на 19 травня.

Спікер закликав нардепів сьогодні розглянути поправки до другого читання закону про Державний бюро розслідувань, щоб завтра вранці вийти на голосування по ньому, після чого перейти до розгляду питання інавгурації.

Нагадаємо, фракція «Блок Петра Порошенка» планує повторно зібратися після того, як до Верховної Ради будуть внесені всі постанови про призначення дати інавгурації Володимира Зеленського.

Раніше, комітет парламенту з питань регламенту і організації роботи Верховної Ради очікує сьогодні отримати всі внесені у ВР постанови про інавгурацію.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: